Пугачова різко відповіла критикам / фото instagram.com/maxgalkinru

Відома співачка Алла Пугачова різко відповіла своїм хейтерам, опублікувавши новий пост в Instagram.

"Люди, люди, люди! Нічого зі мною не зробити вам. Я давно не вірю злим словам. Не брешіть і будете здоровішими. Бог вам суддя. Дякую газеті МК й особисто Артуру Гаспаряну за правду", - написала Алла Борисівна.

Свій пост зірка супроводила традиційно не зовсім вдалим селфі: фото й занадто оброблене, і на ньому обличчя Алли здається занадто худим.

Відео дня
false

Читайте такожЕкстремально схудла Алла Пугачова вразила змінами в зовнішності (фото)Йдеться ось про що: кілька днів тому 57-річна співачка й екс-солістка гурту "Міраж" Наталія Гулькіна в одному з інтерв'ю розповіла, що Пугачова завжди впливала на долі артистів та могла "руйнувати кар'єри неугодних". "Вона може зробити один дзвінок і сказати, щоб цієї людини не було на "Першому каналі" ніколи", - стверджувала Наталя.

А вчора Гаспарян написав статтю на підтримку Примадонни під назвою: "Брешуть роками": навіщо співачка Гулькіна накинулася з "викриттями" на Аллу Пугачову".

Раніше повідомлялося, що 60-річний російський художник-постановник Борис Краснов перед своєю смертю дав інтерв'ю російським журналістам, в якому відверто розповів про непростий характер своєї подруги, поп-ікони РФ Алли Пугачової.

Вас також можуть зацікавити новини: