Ольга Сумська з мамою / Фото - instagram.com

Дочка української актриси Ольги Сумської Антоніна Паперна перебуває в РФ досі. Через це на її зіркову матір звалилося багато хейта і звинувачень. В інтерв'ю для "Вікна-новини" Сумська розповіла, що вона дуже важко переживає розлуку з дитиною і онуками, а негативні коментарі тільки погіршують ситуацію. 

"Якби я як мама могла вплинути хоч на що-небудь, я б це зробила. Це страшний біль. Дуже важко, коли дитина там, і ти не знаєш, коли ти її побачиш. І онуки там. Все те гі*но, яке пишуть мені деякі українці з приводу цієї ситуації - це ще болючіше", - розповіла Сумська. 

Також вона дорікнула продюсеру Ігорю Кондратюку в гнівних коментарях на її адресу. Актриса помітила, що той не має права давати їй поради. 

Відео дня

"Як я можу вплинути? Ніяк. Тут раптом Ігор Кондратюк взявся мені давати поради. Пане Кондратюк, хто ви такий, що ви радите мені відмовитися від моєї дитини, відректися від нього і своїх онуків? Я ніколи цього не зроблю", - резюмувала Ольга Сумська. 

Нагадавши, дочка Ольги Сумської Антоніна Паперна залишилася в Росії після повномасштабного вторгнення РФ на територію України. Її мама аргументувала це тим, що Антоніна в декреті і не може кинути свій будинок.

Також УНІАН писав, що Сумська розповіла, про що говорила з мамою в останні дні її життя.

Вас також можуть зацікавити новини: