Остапчук показав фото з дружиною / instagram.com/vova_ostapchuk

Український телеведучий Володимир Остапчук опублікував в інста-сторіз фотографію з ванни, на якій він разом з дружиною Христиною позують оголеними.

У кадрі Володимир голиться, а Христина стоїть за ним і робить селфі. Такий знімок Остапчук підписав дуже лаконічно: "Ти - супер сексі". Зазначимо, таким фото він поділився на честь дня народження своєї дружини, якій 10 жовтня виповнилося 37 років.

"Досі не розумію, як у такій маленькій і тендітній дівчині може бути стільки сили, любові, турботи і життя. Я тебе шалено люблю і щасливий, що ти моя. З твоїм днем!",- написав Остапчук у профілі.

Відео дня
Скріншот Instagram

Нагадаємо, Володимир Остапчук обзавівся двоповерховим будинком. Зараз там йде ремонт.

Хто такий Володимир Остапчук

Читайте такожАlyona аlyona зізналася, що покидає соцмережі: "це критично"Володимир Остапчук - український актор, телеведучий, радіоведучий, стендап-комік. Ведучий пісенного конкурсу Євробачення-2017, ведучий шоу "Маска" на каналі "Україна".

У Володимира Остапчука є сестра-двійняшка Ольга і старший брат Андрій. Від першого шлюбу з Оленою Войченко (2007-2020) є двоє дітей: дочка Емілія і син Еван. З 15 жовтня 2020 року одружений на Христині Остапчук (Горняк).

Вас також можуть зацікавити новини: