Тарас Цимбалюк більше не приховує особистого життя / фото instagram.com/taras.tsymbaliuk

Влітку 2022 року шоу-бізнес шокувала новина про розлучення актора Тараса Цимбалюка з дружиною Тіною. Та, очевидно, секс-символ довго не холостякував: він "засвітив" обличчя нової обраниці.

Коханою зірки українського кіно виявилася, як і припускали папараці, Світлана Готочкіна. Про такі припущення й раніше писав УНІАН. А тепер їх підтвердив сам Цимбалюк, показавши обличчя нової обраниці. Чорно-білий знімок актор опублікував у своєму Instagram в "історіях". На ньому пара сидить у ліжку, на обличчі Світлани - косметична маска, а Тарас - з оголеним підтягнутим торсом.

Більше не секрет: розлучений секс-символ українського кіно показав нову кохану (фото)

Тарас Цимбалюк - що відомо про особисте життя актора 

У червні 2022 року зірка українського кіно Тарас Цимбалюк повідомив про розлучення з дружиною Тіною, з якою був разом чотири роки. Він зазначив, що їм потрібно рухатися далі, але окремо.

Відео дня

Тіна Антоненко також написала пост на своїй сторінці в Instagram, в якому подякувала Тарасу за спільно прожиті роки. Дівчина зазначила, що вони не змогли пережити війну.

Зазначимо, що пара одружилася у липні 2021-го після трьох років стосунків. 

Після виходу 12 сезону шоу "Холостяк" спливла ще одна деталь про особисте життя актора: виявилося, що одна з учасниць проекту - Вікторія Варлей - колишня кохана Тараса.

Нагадаємо, Цимбалюк у 2018-2019 роках зіграв головну роль у кінострічці "Чорний ворон". У 2019 зіграв Карпа Кайдаша у мегапопулярному серіалі "Спіймати Кайдаша", а через рік взяв участь у телепроекті "Танці з зірками".

Вас також можуть зацікавити новини: