Кароль має приголомшливий вигляд і на сцені, і в повсякденному житті, й під час зйомок кліпів / фото прес-служби Тіни Кароль

Улюблениця багатьох українців Тіна Кароль не стомлюється дивувати публіку не лише розкішними сценічними образами, а й ніжними домашніми. Цього разу у своєму Телеграм-каналі знаменитість показалася без краплі макіяжу. 

Артистка має розкішний вигляд: у неї ідеальна шкіра, укладені брови та пухкі губи. У кадрі вона розпустила об'ємне волосся. На обличчі виконавиці - жодної зморшки. Все це завдяки ретельному догляду та фізичній активності. 

Нагадаємо, що для виходу на сцену поп-артистка обирає зовсім інші образи, її фішкою вже давно стала яскраво-червона помада та укладене в локони волосся.

Також Кароль показала, чим снідає. Це - свіжоспечений хліб та сирники. Такий перший прийом їжі артистки має дуже апетитний вигляд. Фотографії Тіна підписала: 

"Свої ритуали треба не змінювати, що б не сталось".

У Кароль ідеальне обличчя / фото t.me/tinakarolofficial

Тіна Кароль - чим відома співачка

Кароль - українська співачка, актриса і телеведуча, народна артистка України. Тренер шоу "Голос країни" та "Голос. Діти". Також вона була ведучою "Танців з зірками". 

Кілька разів ставала найкращою виконавицею України за версіями YUNA та  M1 Music Awards. Тіна - представниця України на Євробаченні 2006.

Серед найпопулярніших пісень артистки - "Скандал", "Жизнь продолжается", "Сдаться ты всегда успеешь".

Вас також можуть зацікавити новини: