Тіна Кароль продала цифровий відбиток / фото 1+1

Популярна українська співачка Тіна Кароль продала свій цифровий відбиток на аукціоні. Відбиток свого пальця зірка виставила на аукціон на початку червня. Тепер торги за такий лот закінчилися.

Про закінчення торгів і подальші плани артистка написала в Instagram.

Після запуску NFT аукціону Кароль розповідала, що зробила це на підтримку нового проекту "Молода кров", яким прагне відкрити для широкої аудиторії нові імена, поповнити каталог української музики і звернути увагу слухачів на молоду українську поп-культуру.

Відео дня

Вихід проекту Тіна запланувала до 30-ї річниці Незалежності України, оскільки він полягає у возз'єднанні та єдності. На аукціоні Кароль вдалося виторгувати 100 тисяч гривень. Ім'я покупця невідоме.

Читайте такожТіну Кароль звинувачували в безсовісному плагіаті і муки тварин на Atlas Weekend

"Продано! Сьогодні мій цифровий відбиток пальця продали на NFT аукціоні. Всі виручені кошти передаю в проект "Молода кров" – майбутній україномовний альбом, вихід якого присвячений Дню Незалежності України. У ньому ви почуєте несподівані дуети і ми разом відкриємо нові імена. Важливо пам'ятати історію і створювати нову. Проект "Молода кров" про музику і молодих виконавців, які будуть звучати завтра", – розповіла Кароль в Instagram.

Тіна Кароль продала свій цифровий відбиток за 100 тисяч і розповіла, куди підуть вторговані гроші

Багато шанувальників артистки вітають її і відзначають, що нетерпляче чекають новий альбом.

Зазначимо, "Молода кров" - проект національного масштабу, місія якого відкрити для слухачів нові імена і поповнити каталог української музики сучасними піснями.

Вас також можуть зацікавити новини