Нікітюк показала стрункі ніжки / instagram.com/lesia_nikituk

Українська телеведуча Леся Нікітюк похвалилася у своєму інста-блозі новою фотографією, на якій постала в стильній міні-сукні червоного кольору і в босоніжках на високих підборах.

Зірка позувала на червоній доріжці. У такому образі Леся показала не тільки довгі ноги, але і вузьку талію, яку підкреслила поясом. Крім того, родзинкою сукні стали оголені плечі. Також Нікітюк зробила хвіст і доповнила "лук" прикрасами.

"Це шикарно", "Ці ноги - мрія кожної дівчини", "Шикарна", "Супер", "Кім Кардашьян відпочиває", "Ох і чортівка", "У вас труси порвалися", "Красуня", - пишуть шанувальники.

Відео дня
Нікітюк показала стрункі ніжки / instagram.com/lesia_nikituk

Читайте також"Попросила, щоб він мене покинув": Ніна Матвієнко вперше назвала причину розставання з чоловікомНагадаємо, раніше Леся Нікітюк розсмішила шанувальників архівним фото. 

Хто така Леся Нікітюк

Леся Нікітюк - українська телеведуча, яка зробила значний прорив у кар'єрі участю в тревел-шоу "Орел і решка". Також Леся разом з Сергієм Притулою веде популярну програму "Хто зверху".

Наприкінці серпня 2018 року стала ведучою розважального шоу "Хто проти блондинок?" У листопаді 2019 року стала ведучою телевізійного проекту "Le Маршрутка". Також Леся Нікітюк була учасницею шоу "Танці з зірками", але до фіналу вона так і не дійшла.

Вас також можуть зацікавити новини: