Корольова сильно змінилася, вона явно переборщила з "уколами краси" / фото instagram королевою

Зрадниця Наташа Корольова, яка народилася в Україні, але живе в РФ і мовчить про повномасштабну війну проти нашої країни, жахнула своїм зовнішнім виглядом. У співачки буквально "пливе" обличчя, вона вже не може це приховати.

У мережі з'явився новий ролик, на якому Корольову зняли без фільтрів. Навряд чи зрадниця очікувала, що на відео вона буде виглядати зовсім не так, як на своїх "відфотошоплених" фото. 

Користувачі мережі жахнулися. Корольова сильно змінилася, вона переборщила з "уколами краси", адже тепер її обличчя ніби "пливе" від надлишку маніпуляцій зі шкірою. Роздуті щоки все сильніше "тягне" вниз, глибокі носогубні зморшки і підборіддя, яке "живе своїм життям" - Корольова, судячи з усього, разом з совістю втратила ще й колишню зовнішність.

Наташа Корольова - як українська співачка стала зрадницею

Після 24 лютого 2022 року, коли РФ розпочала повномасштабну війну проти України, Наташа Корольова жодного разу не висловилася на підтримку рідної країни. Зрадниця народилася в Києві, але вже багато років живе і працює в Москві.

9 травня Корольова з чоловіком-путіністом Тарзаном виступили в Кремлі в радянських костюмах. Також вона заявляла, що чоловік-стриптизер піде на війну вбивати українців.

Мама Корольової беззаперечно засуджує злочинний режим Кремля. Вона живе в США і, як зазначає сама співачка, їхні погляди не збігаються

Вас також можуть зацікавити новини: