Маша Єфросиніна / Скріншот Instagram

Телеведуча Маша Єфросиніна вже більше 20 років одружена з Тимуром Хромаєвим. Їхній шлюб вважається одним з найміцніших в українському шоу-бізнесі, проте був період, коли вони розлучалися на цілий рік.

Дівчина розповіла, що вийшла заміж за Хромаєва в 23 роки, а розлучилася з ним, коли їй було 33. Весь цей час, поки вони перебували в розлученні, і Маша, і Тимур змінювалися. Поступово вони почали спілкуватися, а потім і зовсім стали коханцями. 

При цьому, як каже Єфросиніна, вони нікому не говорили про це, особливо донці Нані, щоб не травмувати її. І саме секс, за словами ведучої, врятував їхні стосунки.

Відео дня
Маша Єфросиніна з чоловіком / скріншот Instagram

"Я дуже змінилася. У нього за 21 рік було безліч різних жінок. Від дівчинки із зайвою вагою, невпевненої в собі, дуже сором'язливої, яка знає одну позу в сексі, до жінки, яка двічі була вагітною, годувала грудьми, була в різних станах, мала різне тіло, тіло, яке я трансформую постійно, міняю, і він від цього божеволіє", - сказала Єфросиніна на YouTube-каналі "ебаут".

До слова, після примирення Маші і Тимура у них народився ще й син Саша. 

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна розповіла, що образилася на чоловіка через те, що він забув про 14 лютого - День всіх закоханих. Тоді дівчина публічно до нього звернулася.

Вас також можуть зацікавити новини: