Звичайно, співачка, швидше за все, просто жартує і "хайпує" на своєму розставанні / фото instagram

Відома співачка Шакіра, яка влітку 2022 року розлучилася з чоловіком Жераром Піке після 11 років шлюбу, злякала фанатів. Зірка записала жартівливе відео, в якому багато хто побачив моторошний натяк.

У своєму Instagram Шакіра опублікувала ролик, на якому вона нібито прибирає "місце злочину". Співачка миє підлогу шваброю під пісню SZA - Kill Bill, в якій йдеться про вбивство колишнього.

"Я могла б убити колишнього, не найкраща ідея. Його нова подружка на черзі, як я дійшла до такого? Я могла б вбити колишнього, але все ще його люблю, хоча краще бути у в'язниці, ніж на самоті", - йдеться в пісні, яку наспівувала Шакіра.

Звичайно, співачка, швидше за все, просто жартує і "хайпує" на своєму розставанні. Не так давно вона випустила пісню про розлучення. У ній вона "рознесла" Жерара Піке в пух і прах. Нині ж зірка жартує про "вбивство" колишнього. 

Однак не всі шанувальники оцінили гумор. Фанати всерйоз переживають і вважають, що Шакіра занадто болісно переживає розставання. Деякі навіть радять співачці звернутися за допомогою.

Нагадаємо, раніше ЗМІ вирахували ймовірну пасію футболіста. Судячи з усього, Піке проміняв Шакіру на молоду студентку.

Вас також можуть зацікавити новини: