Олег Грюндік / Скріншот YouTube

Український комік Олег Грюндік виступив у львівському клубі-бомбосховищі СULT Comedy Hall, де невдало пожартував про вбитих російськими окупантами українських військових.

"Сім'ям загиблих ЗСУшників компенсують 15 мільйонів гривень, чули таке? А ви знаєте, що їх можна витратити тільки на книги, кінотеатри, спортзал", – сказав комік.

І якщо присутні в залі українці сміялися і аплодували, то в мережі таку витівку коміка "рознесли" в пух і прах.

"Жарт про ЗСУшників – дно. Автору потрібно було виписати срача і тим самим закінчити виступ", "Жарт про загиблих бійців ЗСУ і про компенсацію це що було? Ви серйозно?", "Олегу Грюндіку з жартом "про померлих ЗСУшників і півтора мільйона гривень" треба було начистити помийний рот прямо в залі", - пишуть користувачі мережі в коментарях під відео.

Пізніше Грюндік вибачився за невдалий жарт. За його словами, він не хотів нікого образити. Він наголосив лише на тому, що українці обмежені у виборі оплати товарів та послуг державними грошима.

"Якщо я когось образив цим жартом, прошу вибачити мені. У мене не було мети когось ображати. Я думав, це смішно. Шкода, що так вийшло. На майбутнє краще розуміти, про що жартувати, а про що - ні", - сказав Олег у своєму Instagram.

Нагадаємо, раніше комік Нурлан Сабуров поплатився за жарти про вбитих українців.

Вас також можуть зацікавити новини: