Філіп Кіркоров заявив, що Пугачова ніколи не хотіла жити за кордоном / колаж з фото

Російський співак, путініст Філіп Кіркоров, у якого раніше з'явилася нова пасія, зробив чергову скандальну заяву. Росіянин вважає, що співачка Алла Пугачова  поїхала до Ізраїлю не за власним бажанням.

Кіркоров, який підтримує криваву війну в Україні, і навіть гастролював по тимчасово окупованій Донеччині, висловився про примадонну. За його словами, Пугачова нібито виїхала з РФ не тому, що засуджує диктатуру Кремля, а через велике кохання до свого чоловіка - шоумена Максима Галкіна. 

Також фанат Путіна стверджує, що в голові співачки зараз велика кількість ненависті, але не розуміє, що стало причиною цьому.

Відео дня

"Будучи вірною дружиною, вона тримає сторону Галкіна. Чому в її голові зараз стільки ненависті? У глибині душі, знаючи її не з чуток, вона все одно згадує прекрасні речі, які у нас були", - заявив Кіркоров для росЗМІ.

Філіп каже, що Алла Пугачова раніше не хотіла жити за кордоном та ставати громадянкою іншої держави, окрім країни-агресорки.

"Коли я їй пропонував: "Давай, ти ж можеш стати болгаркою", - вона говорила "Ні, я росіянка". Відмовилася вона тоді від болгарського паспорта", - додав путініст Кіркоров.

Антиукраїнська позиція Філіпа Кіркорова

Філіп Кіркоров - російський співак, який у 2008 році отримав звання Народного артиста України. Виконавець активно висловлює свою підтримку діям російського диктатора Володимира Путіна. Він не засуджує криваву війну в Україні, а навпаки сприяє її продовженню. У 2023 році путініста позбавили звання Народного артиста України.

Він неодноразово брав участь у пропагандистських заходах Росії проти України. З 2015 року внесений до бази "Миротворець" за порушення українського кордону з метою виїзду до Криму. Під час повномасштабного вторгнення співак виступав в анексованому Криму. Також він перебуває під санкціями РНБО за антиукраїнську діяльність.

Нагадаємо, раніше Борис Галкін публічно напав на Аллу Пугачову. Він заявив, що вона не має співчуття.

Вас також можуть зацікавити новини: