Небахат Чехре в серіалі "Величне століття" / Фото - instagram.com

Небахат Чехре - відома турецька актриса, в минулому модель і співачка. Світ знає її по ролі валіде Султан в культовій картині "Величне століття". Який вигляд зараз має знаменитість і в чому її секрет молодості - читайте в нашому матеріалі. 

Небахат Чехре в серіалі "Величне століття"

"Величне століття" знімали з 2011 по 2014 рік. На момент початку проекту актрисі Небахат Чехрі, яка зіграла матір Султана Сулеймана, було 67 років. Як і годиться її героїні, мала вона розкішний і впевнений вигляд. У кадрі намагалися передати її незворушність, рішучість і мудрість, тому Валіде була беземоційною, суворою, впевненою в собі. 

Небахат Чехре в серіалі "Величне століття" / Фото - instagram.com

У реальному житті виконавиця цієї ролі Небахат Чехре - усміхнена і активна. Вона любить фотографуватися, адже завжди блискуче виходить на фото. 

Відео дня

Небахат Чехре: зовнішній вигляд і пластичні операції

Зараз турецькій актрисі 78 років. Але якщо подивитися на її недавні фото, неможливо повірити, що їй ось-ось виповниться 80 років - вона має вдвічі молодший вигляд. Ходили чутки, що для збереження модельної зовнішності Небахат лягала під ніж хірурга. Однак одному зі своїх інтерв'ю знаменитість спростувала цю інформацію. 

"Ні, я не зробила пластику, мені вже пізно це робити. Хто йде до пластичного хірурга в 76 років?", - відповіла Чехре репортерам. 

Варто відзначити, що Небахат Чехре називають іконою стилю. І це не голослівно, оскільки актриса завжди виглядає бездоганно і стильно. 

Місцеві турецькі видання пишуть, що зірку "Величного століття" часто можна зустріти на показах модних дизайнерів або на шопінгу в популярному стамбульському торговому центрі. 

Нагадаємо, в мережі показали, як в реальному житті одягається Нігяр з "Величного століття".

Вас також можуть зацікавити новини: