Аліна Паш / фото instagram.com/alinapash

Українська співачка, фіналістка шостого сезону шоу "X-фактор" Аліна Паш зізналася, що її ледь не постійно переслідують суїцидальні думки.

Про це вона відверто написала у своєму Instagram.

"Мені складно писати про це. Взагалі складно було прийняти рішення почати говорити вголос про таке ще й тут. Але вірю, що якщо буду відверта на такому рівні – нарешті зможу бути відверта і з собою повноцінно. Частіше за все я подібне писала у свої щоденники. Там ще багато моторошних малюнків", – розповіла співачка.

За її словами, 8 років вона намагається змусити себе до кінця розібратись у своїй проблемі, але не доводить терапію до кінця.

Читайте такожДва аборти, наркозалежність і спроба суїциду: порнозірка з "Холостяка 11" розповіла про важку долю"Маю відчуття, наче я, мов маятник, що на етапі "у вас на радарі тріщина", червоні ліхтарики підморгують, а я чомусь тупо готуюсь до свого 26-го квітня, аби лупанути та замовкнути думками назавжди. Суїцидальний мерзотний голос всередині, який каже "хай воно все горить яскраво, буде красиво, і муки нерозуміння себе і всього навколо нарешті закінчаться, тож зроби це драматично!"… диктує найгірший сценарій, і я чомусь його приймаю", – поділилася Аліна Паш.

Вона відчуває себе "лахміттям, яке не може знайти своєї дії". Співачку не покидає відчуття, що вона "не там та не з тими" чи що її "взагалі не має бути".

"Я втомилась… Не розумію, з чого знову почати, аби зупинити це коло", – зізналася виконавиця.

Аліна Паш: чим відома співачка

Народилася 6 травня 1993 в Закарпатській області. З 13 років брала участь в різноманітних вокальних фестивалях.

У 2015 році взяла участь в музичному талант-шоу "X-фактор", де посіла третє місце.

15 квітня 2018 року презентувала дебютний сингл "Bitanga" та відеокліп до нього.

У її піснях поєднуються хіп-хоп, елементи поп-музики та етно-мотиви.

Вас також можуть зацікавити новини