Родрігес міг відібрати машину у Джей Ло, коли та його покинула / фото - ua.depositphotos.com

Колишній хлопець співачки Дженніфер Лопес викликав бурхливу критику від користувачів мережі. Фанати звинуватили Алекса Родрігеса у тому, що він нібито відібрав у своєї екс-коханої авто. Цей вчинок коментатори назвали "мерзенним".

Річ у тому, що Родрігес похвалився новим фото в Instagram, на ньому він позує біля червоного кабріолета Porsche 911 GTS, який він дарував Джей Ло у 2019 році. 

Колишній хлопець співачки похвалився машинами та зазначив, що він "супер-приземлений". Так він пожартував про тип авто у своєму парку. Проте більшість фанатів не схвалили хвастовите фото Родрігеса. У коментарях йому одразу нагадали, що цю машину, яка коштує майже 150 тисяч доларів, він дарував Джей Ло.

Відео дня

У липні 2019 року співачка святкувала ювілей. Тоді їй виповнилося 50 років, а Родрігес, з яким вона на той час перебувала у стосунках, вразив її своєю щедрістю. Проте виявилось, що подарунок чомусь залишився у колишнього хлопця співачки. Як відомо, наразі Джей Ло щаслива у стосунках з Беном Аффлеком, саме з ним вона зійшлася після розриву з Родрігесом.

Читайте такожДружина-модель Джейсона Стейтема знову вагітна (фото)За думкою фанатів, Родрігес міг відібрати машину у Джей Ло, коли та його покинула. Деякі також вважають, що сама співачка могла повернути колишньому його подарунок. Але те, що Родрігес міг погодитися прийняти авто, коментатори назвали "мерзенним".

Родрігес та машина, яку він дарував Джей Ло / фото - instagram.com/arod

Також Вас можуть зацікавити новини: