Стала відома причина розірвання шлюбу співачки та бізнесмена / фото інстаграм Камалії

Українська співачка Камалія, фото якої з понівеченим обличчям нещодавно спантеличили мережу, досі не розповідає, хто винен у її побитті.

Та днями оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов заявив, що знає його ім'я. Ба більше, він стверджує, що саме той чоловік став причиною розлучення виконавиці та бізнесмена Захура.

"Камалія та Захур справді розлучилася в минулому році. А все через те, що вона закохалася в Мішу. Це той чолов'яга, який, за чутками, її лупцює. Співачка почала зраджувати в шлюбі і Захур готовий був її пробачити. Коли він дізнався, то сказав: "Окей, я забуду, закрию очі, тільки припини це робити". На що Камалія відповіла: "Ні, я обираю іншого" і пішла до нього. Вона повернулася в Україну і почала з ним жити, а в порівнянні з Захуром, то в нього взагалі грошей немає", - розповів Богдан на своєму YouTube-каналі.

Проте зараз, за словами блогера, Захур хоче допомогти колишній, але співачка продовжує перебувати в аб'юзивних стосунках з новим обранцем. 

"Захур хоче її витягнути назад до Лондона, щоб більше вона не отримувала стусанів. Та співачка не погоджується і продовжує жити в цьому світі аб'юзу.  Дуже шкода, адже Захур дарував їй увесь світ в прямому сенсі цього слова і вона могла продовжувати жити гарно", - додав Беспалов. 

  Камалія з новим ймовірним обранцем Михайлом / фото Telegram-канал "Джокер"

Сама Камалія не коментує зараз своє особисте життя. 

До слова, минулого року співачка Камалія та пакистанський мільярдер Мохаммад Захур повідомили про розлучення. Вони були разом 20 років, проте причину розірвання свого шлюбу екс-подружжя не називало. Їм вдалося зберегти гарні стосунки заради спільних доньок Мірабелли та Арабелли.

Камалія з екс-чоловіком та доньками / фото інстаграм Камалії

Нагадаємо, нещодавно Камалія зробила заяву про колишнього чоловіка на тлі чуток про побиття.

Вас також можуть зацікавити новини: