Камалія зізналась, в яких стосунках зараз із екс-чоловіком

Нещодавно українська артистка Камалія заявила про розрив стосунків із Мохаммедом Захуром, з яким була разом протягом двадцяти років. Згодом в інтерв'ю для програми "Ближче до зірок" знаменитість зізналася, на якому рівні зараз перебуває спілкування з мільярдером.

Камалія запевнила, що зуміла зберегти зі своїм екс-коханим товариські та партнерські стосунки. Конкретну причину розлучення жінка не стала уточнювати.

За словами Камалії, зараз її колишній чоловік мешкає з дітьми у Лондоні. Також відомо, що співачка досі має чимало спільних проектів різного характеру з Мохаммедом.

Відео дня

Камалія також пригадала, що має непрості стосунки з донькою екс-чоловіка від першого шлюбу. Як відомо, її колишній чоловік був у шлюбі з росіянкою, з якою має доньку Тетяну та сина Армана.

Камалія зізналась, в яких стосунках зараз із екс-чоловіком

Ще тоді, коли сім'я жила в Британії, відносини між Камалією та Тетяною були доволі напруженими, вони часто конфліктували. Наразі артистка каже, що не має бажання зустрічатися зі старшою донькою Захура, бо неприязнь збереглася.

"Захур придбав окрему квартиру в Британії і мої діти живуть з ним, окремо від Тані. Коли я приїжджала, ми один раз бачились на спільному шкільному заході, а так… у мене великого бажання спілкуватися немає", -  додала Камалія.

До речі, раніше ЗМІ писали, що саме непрості відносини артистки з донькою Захура Тетяною могли стати однією з причин розлучення.

Нагадаємо, що раніше ми інформували, що Камалія розлучається з чоловіком-мільярдером. Також УНІАН писав, що Камалія натякнула на возз'єднання з чоловіком-мільярдером. А згодом з'явилася інформація, що Камалія після чуток про розлучення забрала своїх доньок. 

Вас також можуть зацікавити новини: