Беспалов назвав коханок в українському шоу-бізнесі / скріншот з відео

Світ шоу-бізнесу дуже цікавий, сповнений інтриг і таємниць. Нещодавно блогер Богдан Беспалов у відео, яке розміщено на його YouTube-каналі склав свій рейтинг коханок серед українських зірок. 

Чоловік наголосив, що перелік побудований частково на фактах, частково на плітках та аргументах.

Міла Нітіч та Володимир Бебешко

Тож, розпочав блогер з Міли Нітіч та Володимира Бебешко. Довгий час співачка та продюсер приховували свої стосунки. Проте потім всі карти розкрилися. Зараз вони не спілкуються та кожен пішов своїм шляхом. 

Міла Нітіч та Володимир Бебешко /колаж УНІАН

Наталя Холоденко та Дмитро Карпачов

Далі блогер назвав Наталю Холоденко та Дмитра Карпачова. Беспалов каже, що він довгий час не вірив, що їх об’єднує щось більше, ніж просто професійні спільні інтереси. Але зараз змінив свою думку. 

"У її світогляді Карпачов просто цар і Бог. Наталка готова зробити усе, аби він її помітив. Навіть з роками, коли Холоденко досягла успіху, у неї все одно горять очі на Дмитра, як ні на кого іншого. У цей роман я вірю на 99,9 %" - сказав Беспалов.

Наталя Холоденко та Дмитро Карпачов /instagram.com/kholodenkon

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе

Цей тандем, за чутками, давно був не просто творчим. В той час, як Костянтин офіційно був одружений, він таємно зустрічався з Вірою. Беспалов додав, що свого часу за серце відомого продюсера боролися також інші учасниці ВІА Гри: Анна Сєдокова, Єва Бушміна та Софія Тарасова. І хоч між дівчатами та чоловіком була велика різниця у віці, це, за словами Богдана, не зупиняло нікого.

"Тоді, 20 років тому, коли була відома "ВІА Гра", чи був Костянтин молодиком? Ні! Він вже був там добре під сорок років. І набирав дівчат на 20 років молодших за нього. Тому роман з різницею у сорок років  я теж повірю", - сказав Богдан.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе / instagram.com/ververa

Ольга Горбачова та Юрій Нікітін

Ще одні стосунки співачки та продюсера переросли у щось більше. Богдан наголосив, що вважав Ірину Білик коханням всього життя зіркового продюсера Юрія Нікітіна. Та коли стало відомо про таємні стосунки з Горбачовою, чоловік ніби розквіт. 

До речі, зараз пара разом і виховує двох спільних доньок: Серафіму та Поліну.

Юрій Нікітін та Ольга Горбачова / instagram.com/gorbachovaolga

Тіна Кароль та відомий український мільярдер

Плітки про те, що Тіну Кароль щось пов'язує з відомим українським мільярдером, ім'я якого не говорять, ходять досить давно. Беспалов каже, що це не просто так. 

"Вірю в цей роман на 99,9%. Занадто багато ходило чуток. Занадто багато інформації навколо та уваги. Я вірю, що диму без вогню не буває" - заявив блогер.

TAYANNA та Дмитро Клімашенко

Наступними у рейтингу були співачка Tayanna та продюсер Дмитро Клімашенко. Про ці стосунки сама жінка говорила публічно. Проте окрім страждань вони їй нічого не принесли.

"Діма залишився в сім’ї зі своєю дружиною та дітьми. А Tayanna пішла собі шукати чоловіка далі", - сказав Беспалов у відео. 

Tayanna та Дмитро Клімашенко / колаж УНІАН 

Настя Каменських і Потап

До рейтингу потрапили і Настя Каменських з Потапом. Співачка та продюсер, за словами блогера, зустрічалися ще до того, як Потапенко офіційно розлучився з Іриною Горовою. 

"Настя дуже багато років перебувала у таємних стосунках з Потапом. Про це знали всі в тусовці, але на публіку вони розповіли про свої стосунки через 8 з гаком років", - додав Беспалов. 

Потап та Настя Каменських / instagram.com/kamenskux

Нагадаємо, нещодавно Беспалов також говорив про те, що Макс Барських готує музичний дует з блогером Олександром Волошиним вже у 2024 році. 

Вас також можуть зацікавити новини: