Фото інстаграм Віри Брежнєвої

Нещодавно співачка Віра Брежнєва, яка рідко говорить про своє розлучення з продюсером Костянтином Меладзе, врешті вирішила поділитися деякою особистою інформацією.

Вона вперше розповіла про те, скільки часу знадобилося, аби пережити розставання з екс-коханим. 

"Ситуація, після якої я півтора року приводила себе до ладу. Це повний цикл: від розуміння і до виходу з цього стану, до повноцінного відчуття, що я в ресурсі. Треба йти далі. Великий шлях складається з маленьких кроків. Всі чекають, що я розклеюсь, буду слабкою, ввійду в стан жертви і сидітиму та розповідатиму, як раніше все було добре, а тепер погано. Це не мій шлях", - сказала співачка в інтерв'ю Дінарі Сатжан.

Відео дня
Фото інстаграм Віри Брежнєвої

І додала, що їхній союз був помилкою, але вона вдячна досвіду та хоче рухатися далі. 

"Я обираю інший шлях - рухатися вперед. Так, це була моя помилка, мій урок. Найголовніше - це бути вдячною цьому уроку, бо ми багато образ залишаємо. Варто подякувати минулому. Це був мій розвиток, моє дорослішання і зростання. У мене немає ні до кого претензій, мені ніхто нічого не винен і я не ображена", - зазначила Віра. 

Що відомо про стосунки Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе

Співачка Віра Брежнєва та продюсер Костянтин Меладзе таємно одружилися в Італії 23 жовтня 2015 року. Згодом почалися ширитися чутки, що у пари не все так добре у стосунках. Вперше сама Віра натякнула на розлучення з чоловіком у 2020 році. Потім подейкували, що на початку війни у подружжя були різні політичні погляди, через що вони ймовірно вже не разом. Довгий час вони офіційно не коментували це, але потім у 2022 році Брежнєва сказала, що вільна і вони з Меладзе розірвали шлюб

Нагадаємо, раніше стало відомо, що екс-чоловіка Віри Брежнєвої можуть посадити у в'язницю. 

Вас також можуть зацікавити новини: