Тимур Батрутдінов / фото t.me/shot_shot

Резидент популярного комедійного шоу Comedy Club, відомий російський комік Тимур Батрутдінов перебуває у московській лікарні з коронавірусом.

Про стан Батрутдінова повідомляє Telegram-канал Mash.

"Госпіталізований з короною комік вже йде на поправку. Ступінь ураження легень знизилася з КТ2 до КТ1. Проте вогнища ураження у верхній частині легенів трохи збільшилися. І тому сатурація впала до 95%. А аналізи крові показують невелике відхилення", – йдеться у повідомленні.

Відео дня

Зазначається, що через таку картину Батрутдінову призначили гормональну терапію.

Читайте такожДжон Бон Джові захворів на коронавірус і розповів про своє самопочуття (відео)Раніше повідомлялося, що комік захворів ще 9 грудня. Спочатку він скаржився на кашель і слабкість, але з часом його стан погіршився. У підсумку лікарі вирішили помістити Батрутдінова в стаціонар. Виявилося, що у нього 25-50 відсотків ураження легенів. Лікарі оцінювали його стан як середньотяжкий.

Тимур Батрутдінов: що відомо про коміка

Колишній учасник КВК, з 2005 року – резидент Comedy Club. Найчастіше виступає у дуеті з іншим російським коміком Гаріком Харламовим. Знявся в декількох фільмах, таких як "Найкращий фільм 2", Щасливі разом", "Друзі друзів".

Вас також можуть зацікавити новини: