Фото фан-сторінка актора 

Датсько-американський актор Вігго Мортенсен, який відомий за фільмом "Володар перснів", підтримав Україну. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Нещодавно він зʼявився на червоній доріжці кінофестивалю у Глазго у чорній футболці з українським тризубом. Так 65-річний актор висловив свою підтримку українцям.

"Ми підтримуємо українців у боротьбі проти російської агресії. Ми проти тих людей, які виправдовують цю агресію. Як у Росії, так і за її межами", – сказав Вігго пізніше на відео для United 24.

Він також наголосив про важливість військової допомоги для України, яку останнім часом блокують. 

"Два роки смерті, руйнування та неймовірних страждань українського народу. Батьки, матері, сини та доньки, які втратили те, що любили через брутальні амбіції вбивць.Та через політику Путіна та його помічників, які підтримують Росію в усьому світі. Щоб будь-хто в моїй рідній країні, Сполучених Штатах Америки, або в будь-якій іншій країні світу ігнорував варварство, захоплення землі Путіним і його уряд - це для мене незрозуміло. Я підтримую народ України та його прагнення до територіальної цілісності. Хай живе вільна Україна. Слава Україні!" – сказав актор. 

Нагадаємо, нещодавно акторка серіалу "Секс і місто" Сінтія Ніксон підтримала Україну, одягнувши прикрасу від українського бренду. 

Вас також можуть зацікавити новини: