Фото інстаграм Мішель Андраде 

Українська співачка родом із Болівії Мішель Андраде відверто розповіла про свого нового обранця. 

Довгий час дівчина не відкривала завісу особистого життя, проте все ж вирішила поділитися деякими подробицями. Виявилося, що її бойфренд не з шоу-бізнесу. 

"Він з банківської сфери. Це дуже круто, коли ти творча людина і у тебе є коханий, який достатньо творчий, але у нього робота інша. Наприклад, якщо є вихідні і ти можеш зустрітися з друзями - він може організувати все. Навіть до серветок", - сказала співачка в програмі "Вихідний 2.0".

І хоч коханий розуміється на фінансах і навіть пропонує свою допомогу, Андраде не просить у нього грошей на власну кар'єру. 

"Я не просила у нього гроші на творчість. Він може пропонувати, але я не хочу, мені не подобається. Чому? Тому, що я хочу відчувати свою самостійність й розуміти сама ціну роботи", - пояснила дівчина. 

Ім'я свого хлопця Мішель не називає, проте додала, що познайомилися вони давно. Ініціатором знайомства була її мама, якій вона дуже довіряє та прислухається до думки. 

Нагадаємо, раніше Мішель Андраде прокоментувала розрив співпраці з Потапом і Іриною Горовою. Вона наважилася піти з лейбла, бо думала, що продюсери її не розуміють.

Вас також можуть зацікавити новини: