Верба не приховує, що пишається собою / скриншот

Блогерка Юлія Верба похвалилася тим, що купила нову машину. Дівчина виклала фото та відео з автівкою, вартість якої може сягати 10 мільйонів гривень. Верба наголосила на тому, що має можливість придбати машину прямо з салону.

"Тепер Юлічка Верба рухається на потужному апараті. Колись я не могла дозволити собі новий айфон,а зараз можу дозволити собі купити найновішого Мерседеса з салону. Мрійте, працюєте і все буде!", - написала Верба.

Юля Верба показала нову машину / скриншот

Блогерка не може натішитися новою машиною вже другий день поспіль. Вона "завалила" свій Instagram дописами та Stories про автівку. Втім, мережа сприйняла усе це негативно.

Блогерка Верба похизувалася новим авто / скриншот

У коментарях користувачі пишуть, що "понти" за 10 мільйонів мають недоречний вигляд, адже в Україні триває повномасштабна війна. Також люди зазначили:

  • "500-тий день повномасштабного вторгнення в Україну... Юлічка захотіла саме сьогодні святкувати покупку машинки. Жодної "сторіз" про те, що вона хоча б пам'ятає, який сьогодні день, віддати шану воїнам, подякувати...  Це для неї не важливо. Такого бидла я ще не бачила, гроші розум засліпили"
  • "Це в той момент, коли дівчата хоронять чоловіків? Коли хлопці приходять з фронту без ніг? Коли батьки хоронять дітей, який вбила війна? Коли люди просто залишилися без даху над головою… Немає слів"
  • "Усе розумію, але хтось віддає останні копійки на ЗСУ, хтось постійно під обстрілами захищає нашу державу… І це для того, щоб такі могли гріти свою ср*ку два рази на місяць на морі і машини купляти"
  • "В Україні війна закінчилася? Невже немає нічого важливішого за понти та тачки для цих блогерів?".

Сама Верба на критику не реагує. Вона "репостить" компліментарні "сторіз" від друзів та фанів, які її хвалять. Блогерка пишається тим, що сама заробила на дорогу машину.

Втім, мережа продовжує лютувати. На сторінці "Думай-медіа" в Instagram вже з'явилося відео з Вербою. У ньому автори порівняли радість блогерки з іншими цінностями. Так, на відео показали звільнених з полону захисників України, які щиро радіють простій можливості повернутися додому та цілувати рідну землю.

Хто така Юля Верба

Блогерці з Івано-Франківська 20 років. Вона активно веде соцмережі та вже зібрала понад 2 мільйони підписників. Верба не приховує, що багато заробляє на рекламі. Нещодавно вона розкрила свої доходи та зазначила, що іноді навіть не рахує, скільки їй вдається заробити за місяць.

Вас також можуть зацікавити новини: