Фото інстаграм Лоліти Мілявської 

Співачка-зрадниця Лоліта Мілявська, яка після "голої вечірки" почала повертатися до роботи в країні-агресорці після скасувань її концертів, зробила неочікувану заяву. Вона не планує виступати в окупованому Донбасі, як це нещодавно робив Філіп Кіркоров. 

Путіністка зазначила, що вважає свої виступи там недоречними зараз.

"Філіпом Кіркоровим пишаюся, захоплююся ним. Ні, я не планую їхати на Донбас. Я не вважаю це потрібним. Я була в Донецьку і в Луганську. Мене не можна звинуватити в тому, що я не їздила. Я не хочу, щоб це виглядало навмисно. Узяла, поїхала... Щоб що? Мені багато хто пише з Донецька і Луганська. Кажуть, нічого тут робити. Що це ви почали їздити? Нам зараз не до пісень", - сказала вона в інтерв'ю одному росЗМІ.  

Відео дня

До слова, Лоліта раніше, як і всі учасники "голої вечірки", просила вибачення та замолювала свої гріхи перед диктатором. Вона навіть зверталася до шанувальників, щоб ті допомогли їй повернутися на сцену в РФ, адже нудьгувала без роботи і була готова на все, аби знову співати в країні-агресорці. Потім днями стало відомо, що Лоліта після скандалу з "голою вечіркою" повертається на росТБ.

Нагадаємо, стосовно війни, Мілявська, яка має українське коріння, лише одного разу цинічно висловилася.

Вас також можуть зацікавити новини: