Вже вранці виявилося, що "Новій пошті" вдалося вирішити ситуацію / фото instagram

Українська актриса Дар'я Петрожицька поскаржилася на "Нову пошту". Зірка серіалу "Папік" розповіла про те, що вона не одразу змогла отримати свої посилки, на які дуже чекала. 

"Нова Пошта - це якесь л*йно, блін. Я її так любила... Зі мною ніколи такого не траплялося. Йшла я за посилочкою... Заходжу на "Нову пошту", і мені віддають одну посилку, яку я маю передати. А щодо другої посилки, на яку я чекаю, вони кажуть: "Ви її вчора забрали", - розповіла в Stories Петрожицька.

На пошті їй повідомили, що "отримувач" вже нібито забрав посилки. Звісно, актриса обурилася, адже отримувачем є вона, проте їй нічого не віддали. За словами Петрожицької, вона чула багато скарг про "Нову пошту", проте вперше стикнулася з такою проблемою.

"Мені буквально одразу відповіла "Нова пошта", і пообіцяла мені допомогти в моїй ситуації. Як кажуть, побачим-побачим", - згодом пожартувала Петрожицька.

Вже вранці виявилося, що "Новій пошті" вдалося вирішити ситуацію. Щаслива актриса показала посилки, які вона не могла отримати. Проте чому саме сталася така помилка та чи віддали б їй посилки, якби вона не була зіркою - невідомо.

Нагадаємо, зірка "Папіка" Петрожицька повернулася до України на початку лютого. До цього вона перебувала у Німеччині. 

Вас також можуть зацікавити новини: