Російська актриса засуджує війну проти України / фото instagram.com/troyanovayana

Російська акторка Яна Троянова, яка виступила проти війни і виїхала до Франції, назвала РФ "зґвалтованою бабою".

"Росія сьогодні для мене - це така згвалтована російська баба, мужик якої - нікчемна п'яниця - тисне руку цим бандитам за те, що вони ґвалтують його ж бабу. Історично так склалося, що ніхто не любив народ. Вони завжди були гарматним м'ясом", - заявила артистка в інтерв'ю YouTube-проекту "І грянув Грем".

Населення РФ, на думку Троянової, - хворе суспільство, після розпаду СРСР люди в Росії так і не навчилися бути вільними:

Відео дня

"Росія - складна країна... Народ привчили бути аполітичним, у них навіть з'явився вислів: "Я аполітичний". Мене нудило від них. Тому що бути аполітичним - це значить настільки не цікавитися своєю країною, не любити свою країну, жити інертно".

Актриса впевнена, що ось ця інертність і зробила росіян хворим і байдужим суспільством. Надалі все це призвело до фашизму в Росії, вважає Троянова:

"До фашизму приходять тоді, коли немає роботи над собою. І сьогодні проблема Росії в тому, що люди не замислюються про те, що треба працювати над собою... Їх переконали, що Америка нібито бажає відібрати якісь наші багатства, а відбирає їх шахрай і крадій Путін".

Раніше УНІАН писав, як Троянова зізналася, що їй соромно перед українцями за розв'язану диктатором Володимиром Путіним війну. Вона каже, що війни не повинно бути. За її словами, вона постійно думає над тим, що може зробити, щоб бойові дії нарешті припинилися.

Яна Троянова стала відомою завдяки таким фільмам, як "Країна ОЗ", "Кококо", "Дзига", "Жити". Також арторка знімалася у серіалі "Ольга".

Вас також можуть зацікавити новини: