Тимур та Інна Мірошніченки  в пошуках дитини для усиновлення / Скріншот Instagram

Відомий український ведучий Тимур Мірошніченко та його дружина – адвокат Інна – готуються до всиновлення дитини. Жінка вже стала кандидаткою на усиновлення. Наразі подружжя займається пошуком дитини, яка стане частиною їх родини.

Інна Мірошніченко на своїй сторінці в Instagram поділилася, що часто отримує повідомлення про дітей. Відтак, адвокат має надію, що завдяки соцмережам зможе якомога швидше знайти дитину.

Згідно з документами на усиновлення, подружжя може взяти в сім'ю дівчинку 8-10 років. При цьому, як вказала Інна, є деякі нюанси:

Відео дня

Моя дитина – це дівчинка 8-10 років. У мене в висновку є ще нюанси по соціальній історії й особистим характеристикам майбутньої дитини. Тому пошуки ускладнюються. Але я знаю, що вона є. І чекає на нас.

Скріншот Instagram

Раніше дружина ведучого розповідала про те, що порядок усиновлення дітей має відповідати їх віку, тобто Мірошніченки можуть взяти молодшу дитину. Проте Інна заявила, що мріяла удочерити старшу дівчинку. Причина в тому, що зазвичай у старших дітей значно менше шансів потрапити у сім'ю, ніж у молодших. 

"Нова дитина має бути молодше молодшого в сім'ї в ідеалі. Є таке правило щонайменше в Києві серед тренерів школи усиновлювачів. Але я дуже хотіла старшу дитину. Дитину, яка через вік втрачає свій шанс потрапити в сім'ю", – розповіла Інна Мірошниченко.

Скріншот Instagram

До слова, Тимур та Інна Мірошниченки – багатодітні батьки. Подружжя виховує доньку Мію та сина Марка, а також вони всиновили хлопчика Марселя. Ведучого та його дружину залякували хворобами хлопчика, але пара не відмовилася від нього, і забрала в родину.

Нагадаємо, раніше Тимур Мірошніченко розповів про усиновлення другої дитини.

Вас також можуть зацікавити новини: