Фото інстаграм Віталіни Біблів 

Українська акторка Віталіна Біблів, яка відома за серіалами "Жіночий лікар", "Дві матері", "На лінії життя" та багатьма іншими кінороботами, розповіла про своїх родичів, які зараз знаходяться в окупації. 

"У нас немає жодної людини, яку б не зачепила війна. У мене тьотя з дядьком в окупації вже більше року. З ними немає зв'язку і ми вже два тижні не знаємо, як вони та що вони. Вони в Херсонській області", - зі сльозами на очах сказала Віталіна в інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк. 

Вона також додала, що дуже хвилюється за родичів. Зараз для неї немає "хороших росіян", хоча вона має там багато знайомих та рідню по татовій лінії. 

"Були знайомі там. Одна виїхала з Росії, я досі з нею спілкуюся. З іншими - я припинила спілкування. Про що можна з ними говорити?" - зазначила жінка. 

Віталіна також висловила свої думки щодо довоєнного життя, яке, на жаль, не можна повернути. 

"Так, у нас було прекрасне минуле: зустрічі, весілля, дні народження, ми їздили одне до одного, літали, але зараз таке сьогодення. Все це сумно. У нас вже більше ніколи не буде такого життя, яке було до війни", - сказала акторка. 

Нагадаємо, раніше Віталіна Біблів розповідала про родичів в Росії, які підтримують політику кремлівського диктатора. 

Вас також можуть зацікавити новини: