Ектор шокував мережу новим фото / instagram.com/hectorjimenezbravo

Відомий кулінар, суддя шоу "МастерШеф" опублікував у своєму інста-блозі оголене фото, ледь прикривши свій статевий орган кавуном.

Такий знімок він супроводив несподіваним зізнанням. Ектор розповів, що заради роботи він готовий на багато що.

"Коли я жив у Канаді, і був у відносинах з дівчиною, мені запропонували роботу на Мальдівах. Я бачив, що для неї робота буде важливішою, ніж я. Тому, захотів відкрити світ для себе, і цю можливість я отримав - залишив все, закінчив стосунки і поїхав на маленький острівець на Мальдівах", - сказав Ектор.

Відео дня

Читайте такожСуд позбавив батька Брітні Спірс опікунського статусуТакож Хіменес-Браво розповів, що за час своєї роботи він звільнив багато людей. За його словами, хто одного разу був звільнений, вже ніколи не зможе повернутися до нього в команду, бо другий шанс він не дає.

Крім того, кулінар зазначив, що всі його колеги, які працюють під його наставництвом, зараз професіонали. 

"Я створюю такі умови - напруженість, конкуренцію. Щоб люди росли. І вони ростуть! Є ті, хто визнають це, а є ті, хто невдячний, і не цінує мій стусан під зад", - додав кулінар.

Ектор шокував мережу новим фото / instagram.com/hectorjimenezbravo

Хто такий Ектор Хіменес-Браво

Кулінар отримав широку популярність в Україні після того, як став суддею шоу "МастерШеф". З 2011 року він часто з'являється на українських телеканалах в якості кулінарного експерта. Крім того, він розробив концепції ресторанів для багатьох світових готелів та інших закладів.

Вас також можуть зацікавити новини: