Зеленська пояснила, що разом з фотографкою переглядали концепцію для фотосесії, "але до кінця не знали, як це буде" / instagram.com/britishvogue

Перша леді Олена Зеленська відреагувала на критику, яку отримала після публікації у глянці Vogue їхньої з чоловіком фотосесії.

Про це йшлося в інтерв'ю дружини президента телеведучій Соломії Вітвіцькій. 

Вона зазначила, що іноді їй неприємна форма, у якій цю критику висловлюють, але "демократія на те і є демократією". 

Відео дня

"З естетичної точки зору може щось подобатися чи не подобатися, але я впевнена, що це також додасть балів для України на міжнародній арені, тому що це видання читають мільйони людей у світі. Я б хотіла побачити людину, яка відмовила б Енні Лейбовіц", - відповіла вона.

Зеленська пояснила, що разом з фотографкою переглядали концепцію для фотосесії, "але до кінця не знали, як це буде". 

Вона додала, що "це нормально", коли західним експертам все подобається, а українські критикують, бо  "ми маємо про себе говорити відверто". 

Перша леді розповіла, що її фотосесія Лейбовіц тривала кілька годин, а ось у президента вільних було всього 15-20 хвилин. 

"У кожного свої уявлення, своя думка про те, як має поводитися жінка. Можливо, менше критерій видаємо для чоловіків, тому така диспропорція виходить. Проте ми живемо у такому сучасному світі, у якому так довго це обговорювати уже немає сенсу. У нас є важливіші справи зараз", - підсумувала Олена Зеленська.

Як писав УНІАН, президент України Володимир Зеленський і його дружина, перша леді Олена Зеленська знялися для глянцевого журналу Vogue. Знімки швидко розлетілися мережею і зібрали як захопливі коментарі, так і гостру критику. 

Вас також можуть зацікавити новини: