Шинейд О'Коннор / скріншот

Відома ірландська співачка і композитор Шинейд О'Коннор намагалася вчинити суїцид після того, як її 17-річний син Шейн наклав на себе руки.

Про те, що вона відчуває після смерті сина, виконавиця написала у Twitter, пише Mirror.

"Я вирішила піти за сином. Немає сенсу жити без нього. Все, до чого я торкаюся, я руйную. Я жила тільки для нього. А тепер його немає. Я зруйнувала свою сім'ю. Мої діти не хочуть мене знати. Я погана людина. А ви всі думаєте, що я хороша тільки тому, що вмію співати. Ні. Це не чиясь вина, а моя. У смерті Шейна винен не хтось, а я", – зазначила вона 12 січня.

"Я не хочу жити у світі без мого Шейна та інших моїх дітей. Я негідна жити. Це моя помилка. Нікого іншого. Я була ненормальною з того дня, як народилася. Це не провина моїх батьків, моєї сім'ї чи дітей. Це моє. Бог зробив мене неправильною. Тому я відправляю себе назад", – додала вона.

13 січня співачка потрапила у лікарню після невдалої спроби самогубства.

"Мені дуже шкода. Я не повинна була цього говорити. Я з копами Зараз на шляху до лікарні. Вибачте, що засмутила всіх. Я загубилася без моєї дитини, і я ненавиджу себе. Лікарня ненадовго допоможе. Я збираюся знайти Шейна. Це всього лише затримка", – зазначила Шинейд О'Коннор.

Читайте такожУ мережу злили передсмертні записи відомого діджея AviciiНагадаємо, 17-річний син співачки наклав на себе руки після втечі з психіатричної лікарні.

Ірландці Шинейд О'коннор 55 років. Крім Шейна, у неї ще троє дітей. У 2018-му вона оголосила, що перейшла в іслам і змінила ім'я на Шухаду Давітт.

Вас також можуть зацікавити новини: