Учасники Бі-2 були затримані в Таїланді / скріншот

Російська група Бі-2, яка засудила велику війну в Україні і виїхала з країни-агресора в Ізраїль, поділилася кадрами свого перебування у в'язниці в Таїланді.

На опублікованих фото і відео можна помітити, що в тайській в'язниці немає ліжок. Учасники групи лежали на підлозі, застеленій пледами. 

Також в камері є душ і туалет, огороджений невисокою стіною. Однак дверей там немає, тому в камері постійно був неприємний запах.

Бі-2 вже відпустили з в'язниці / скріншот

Крім того, затримані сушать свої речі на мотузках, теж прямо в камері. Єдиний плюс - вентилятори, які хоч трохи рятують людей від спеки.

Варто відзначити і те, що в одному приміщенні перебувало багато затриманих. Тобто в тайській в'язниці, ймовірно, немає поселення в камери на кілька людей. Всі перебувають в одній.

Затримання Бі-2 - що відомо

24 січня музикантів затримали в Пхукеті нібито за проведення концерту без дозволу. Російський продюсер Володимир Воронов, який проживає в Таїланді, повідомив, що артистів хтось підставив. 

Першим з в'язниці випустили соліста групи. А 1 лютого стало відомо про те, що і всі інші учасники опинилися на волі і повернулися до Ізраїлю.

Вас також можуть зацікавити новини: