Руслана Писанка грає одну з головних ролей у виставі / фото прес-служби 1+1

Відома українська акторка та телеведуча Руслана Писанка вийшла на зв'язок після того, як впала на сцені під час вистави "Поїзд "Одеса мама" у п'ятницю, 4 лютого.

Сьогодні телеведуча шоу "Твій день" на 1+1 перервала мовчання, опублікувавши пост на своїй сторінці у Facebook, передає прес-служба каналу.

Артистка показала себе на фото у лікарняній палаті, заспокоїла всіх та подякувала за неймовірну підтримку й хвилювання, турботу та приємні слова, а також за своєчасно надану допомогу.

Вона також прокоментувала, як все сталося і чому:

"На поклоні у фіналі вистави ми з акторами танцюємо коротенький танець. Я танцювала на підборах і, напевно, не змогла вчасно зманеврувати. Можливо, тому що в залі театру було холодно, і м'язи виявилися не розігрітими. А може бути, – просто невдало оступилася і впала", – розповіла телезірка.

Руслана Писанка в лікарні / фото facebook.com/ruslanapisanka.1plus1

Руслана пояснила, чому стільки часу не відповідала – піднялася висока температура від стресу.

Телезірка чекає на фінального рішення лікарів: "Змушена констатувати – діагноз – перелом ноги зі зміщенням. На жаль, без операції не обійтися. Все сталося напередодні у п'ятницю ввечері, так що, всі фахівці для цієї відповідальної справи – будуть тільки у понеділок, тобто завтра. І завтра здам необхідні аналізи. Завтра очікуємо разом з чоловіком – він поруч зі мною – на консиліум та остаточне рішення щодо операції", – зазначила Руслана.

Писанка пообіцяла вийти в ефір наживо завтра або днями у шоу "Твій день" на 1+1 і розповісти більше.

Шанувальники Руслани писали слова підтримки: "Швидкого одужання без наслідків", "Руслано, ти всіх лікувала і допомагала. Тепер направ свою енергію на себе".

Підтримали колегу телезірки та актори Юрій Горбунов, Олеся Жураковська, Ольга Сумська, Борис Барський, продюсер шоу "Твій день" Єгор Гордєєв та інші.

"Все Буде Добре!" – написала Сумська. "Одужуй, Руся!", – побажав Горбунов. "Якнайшвидшого одужання", – написав Віктор Андрієнко.

Вас також можуть зацікавити новини: