Оксана Сташенко знімалася в "Поверненні Мухтара" / скріншот

Російська актриса Оксана Сташенко відома українським глядачам за багатьма серіалами і фільмами, серед яких - "Повернення Мухтара". Як повідомляють росЗМІ, Сташенко підтримала кровожерну війну, і заявила, що українські колеги нібито її зрадили.

Вона розкритикувала акторів, з якими раніше знімалася, за те, що вони проти війни і звинувачують РФ у збройній агресії.

"Я знімалася в Україні, як і всі інші наші [російські] артисти... У нас там з'явилося багато друзів, приятелів, знайомих. Але ті актори, які ще зовсім недавно переді мною ходили навшпиньки, від мене відвернулися. Хоча до цього всі благали: "Візьміть наші фотографії, Оксано Михайлівно, віддайте їх в Москві". Я брала ці знімки, допомагала...", - згадала Сташенко.

Відео дня

Вона також уточнила, що після початку повномасштабної війни її особистий номер телефону "злили" у відкритий доступ і написали, що вона підтримує війну.

"Я тиждень не спала... Скільки мені повідомлень і дзвінків надходило! Я просто не піднімала слухавку", - згадала путіністка.

Вона назвала "каліками на мізки" українських знаменитостей, які виступили проти війни.

"Я їх тепер називаю каліками на мізки. Це ж треба бути настільки дебілоподібними, щоб дозволити собі розкрити головну коробку і дати витягнути звідти свій мозок", - переконана зірка.

Нагадаємо, Бабкіна дорікнула Аллі Пугачовій в тому, що вона нібито "зрадила" свій народ.

Вас також можуть зацікавити новини: