Ані Лорак / instagram.com/anilorak

Селебріті іноді радують публіку не тільки ефектними концертними шоу, але і конфузами. Ані Лорак, наприклад, перед маленькими слухачами засвітила труси, а Леді Гага звалилася з рояля. 

Ані Лорак

Одного разу на "Дитячій Новій хвилі" Ані Лорак виступала в ультракороткій сукні, що є типовим для співачки. Під час активних танців її сукня почала задиратися, а тому маленькі глядачі, які сиділи в першому ряду, насолодилися видом її трусиків. Що ж, таке теж буває.

Ані Лорак / instagram.com/anilorak

Леді Гага

Заради ефектного шоу Леді Гага вибралася на рояль, але вдало злізти з нього їй не вдалося. Співачка буквально звалилася і опинилася під ним. Було б смішно, якби не було так сумно. Така неуважність могла обернутися для неї серйозною травмою.

Відео дня
Леді Гага / instagram.com/ladygaga

Бейонсе

На одному з концертів Бейонсе так рухала головою, що її волосся опинилося в вентиляторі. Ось це було б місиво, якби їй вчасно не надали допомогу. 

Бейонсе / instagram.com/beyonce

Брітні Спірс

А ось Брітні Спірс та ще запальничка. Прямо на сцені через дикі танці її костюм розійшовся по швах. Благо, вона не стала крутитися перед шанувальниками, щоб вони на власні очі не побачили всі її принади.

Брітні Спірс / instagram.com/britneyspears

Джастін Бібер

На одному з концертів Джастіна Бібера знудило прямо на сцені. Він повернувся до глядачів спиною і зробив свою справу. Потім він пішов за лаштунки, привів себе до ладу і повернувся до шанувальників у повній бойовій готовності. У момент, коли він розповідав про зіпсоване молоко, яке випив незадовго до концерту, його знову знудило.

Джастін Бібер / instagram.com/justinbieber

Раніше УНІАН назвав 5 зірок, яких не впізнати без макіяжу.

Вас також можуть зацікавити новини: