Фото інстаграм В'ячеслава Узелкова

Український боксер В'ячеслав Узелков, який нещодавно публікував фото та відео з лікарні та казав про серйозні проблеми зі здоров'ям, збентежив мережу. 

Він знайшов фейкову новину про свою нібито смерть. У статті було прикріплене його фото та свічка, а потім текст про те, що рідні згорьовані трагічною звісткою про смерть спортсмена. Це Узелков вирішив показати у себе в Instagram та прокоментував так: 

"Ви вважаєте, що живі і живете в цьому світі? Я вважаю, що ні. Ваше життя як сірник, погорів без потреби і згас".

Відео дня
Скріншот сторіз В'ячеслава Узелкова

А потім додав, що він живий і все добре, проте здогадується, хто міг таку неправду про нього поширити. 

"Так, я не помер, той допис, з видань якоїсь х*іні. Але знаю від кого пішов той посил. Так нехай вона з тим і живе", - написав боксер, не називаючи імені винуватця у фейку. 

Скріншот сторіз В'ячеслава Узелкова

До слова, В'ячеслав Узелков вперше у лютому показався з крапельницею в руці. Потім чоловік писав, що він терміново поїхав на швидкій до Києва. А далі заінтригував дописем про те, що його спортивна кар'єра закінчилася в лікарні Шалімова, а професійний спорт - це завжди інвалідність.

На початку березня його виписали з лікарні, але потім він повідомив, що потребує ще хірургічного втручання. Потім спортсмен дорікнув екс-дружині за відсутність спілкування з дітьми, які не цікавилися жодного разу станом здоров'я батька. 

Нагадаємо, раніше боксер В'ячеслав Узелков різко висловився на адресу Гордона та Дьоміна.

Вас також можуть зацікавити новини: