Дженнер вагітна від Шаламе / Фото Скріншот Instagram

Американська підприємиця та модель Кайлі Дженнер неодноразово була помічена в компанії актора Тімоті Шаламе, який зіграв головну роль у фільмі "Дюна". Відтак, ЗМІ приписують роман зіркам, а також пишуть про те, що вона може бути при надії.

Все почалося з того, що комік Деніел Тош у своєму подкасті розповів про зйомки моделі у сімейному реаліті-шоу, де вона вагітна від Шаламе. Однак друзі Дженнер не підтвердили чутки.

Натомість Тош вказує, що він дізнався про вагітність зірки від продавця в магазині в Малібу.

Відео дня

"Це щось божевільне. Я пішов у продуктовий магазин у Малібу і розмовляв там із співробітником... Я намагаюся цього уникати, але я розмовляв з цим хлопцем і запитав: "Чому ви вчора були закриті?". "Шоу Кардаш'ян учора знімало тут фінал сезону". Це буде великий фінал. Ця випадкова людина з продуктового магазину розповіла мені, що вони здали в оренду весь магазин, закрили його. Це була сцена, коли Кайлі показує, що вона знову вагітна від Тімоті", – розповів комік.

Дженнер в компанії Шаламе / скріншот Instagram

Ще одна наближена до Кайлі особа заявила, що усі чутки "на 100% помилкові". Існує припущення, що Тош поширенням такої інформації намагався привернути до себе увагу та збільшити аудиторію подкасту.

Стосунки Кайлі Дженнер та Тімоті Шаламе

Про стосунки між Шаламе та Дженнер стало відомо ще минулого року, проте пара давно не з'являється на публіці і мережею навіть ширилися припущення про їхнє розставання. Проте інсайдери повідомили, що закохані досі разом, але вирішили не афішувати свої стосунки. Вони вирішили це після премії "Золотий глобус", коли мережа вибухнула коментарями через поцілунок знаменитостей.

"Тімоті не сподобалося, що його поцілунок з Кайлі на "Золотому глобусі" відвернув увагу від причини, через яку він прийшов на премію. Його кар'єра набирає обертів, і він хоче дозволити їй процвітати, щоб про нього судили, ґрунтуючись на його таланті, а не на тому, з ким він зустрічається чи не зустрічається", – поділилося джерело наближене до пари.

Сама Дженнер також не бажає більше показувати свої стосунки і хоче, аби вони залишалися приватними. У пари є чимало хейтерів, які вважають, що роман між зірками був потрібен Шаламе через прем'єри його фільмів.

Варто зауважити, що в Instagram моделі немає жодного натяку на вагітність, вона регулярно демонструє свою струнку фігуру та хизується новими проєктами. Також на її сторінці за останній час немає дописів із чоловіками та дітьми.

скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше у мережі висміяли ім'я сина Кайлі Дженнер.

Вас також можуть зацікавити новини: