Зірка 'Слуги народу' оскандалилася висловлюваннями про Україну: 'Слава нації? Якій нації?'

Відома українська актриса Олена Рєпіна, яка знялася в серіалах "Реальна містика", "Папік", "Слуга народу" та інших, оскандалилася українофобними висловлюваннями.

На це звернула увагу журналістка Аліна Доротюк. Вона опублікувала у своєму Telegram-каналі відео, на якому Рєпіна говорить про те, як ненавидить Майдан і про те, що саме він нібито вбив Україну.

"Я не була на Майдані. Я ненавиджу Майдан. Я вважаю, що Майдан убив Україну. Ось те, що зараз із нами, це наслідки Майдану. Ви можете мене заплювати, можете не заплювати. Клятий Майдан! Ніхто не відповість", - каже актриса.

Крім того, раніше Рєпіна невтішно висловлювалася про дерусифікацію. Вона вкотре висловила свою ненависть.

"Якщо ви назвали всю Україну вулицями Бандери, це не означає, що... Ну подивимося, як воно там буде. Слава нації? Якій нації? Якій нації? Ви хоча б знаєте, як в Україні люди виживають? В Україні, як люди виживають із корупцією. Бандерівці? Та й х*р із ними, ненавиджу", - видала артистка.

У річницю повномасштабної війни Рєпіна також опублікувала пост у своїх соцмережах, який для багатьох видався неоднозначним з огляду на те, що вона говорила раніше. Російською мовою акторка написала про те, що для неї війна почалася 2014 року і запитала, чому за всі ці роки ніхто не залагодив конфікт мирним шляхом.

Вона додала, що зневажає війну і її серце зупиняється на кладовищі, коли вона бачить загиблих воїнів і прапори на їхніх могилах.

Зірка 'Слуги народу' оскандалилася висловлюваннями про Україну: 'Слава нації? Якій нації?'

Нагадаємо, відома російська акторка показала приїзд до Києва і розповіла, чим столиця України загрожувала росіянам.

Вас також можуть зацікавити новини: