Ці ознаки видають ваш реальний вік / фото ua.depositphotos.com

Напевно, кожна жінка хоч раз в житті приховувала свій вік. Однак є кілька нюансів, які явно можуть вказувати на те, що ви намагаєтеся обдурити співрозмовника. Давайте розберемося, які ознаки видають ваш реальний вік.

Сухість рук

Кажуть, що видати реальний вік жінки можуть руки, а все тому, що вони щодня піддаються хімічному впливу. А ось, щоб вони завжди мали молодий вигляд, варто ретельно про них піклуватися. Робіть парафінотерапію, наносьте на ручки крем, зволожуйте їх. 

Пігментні плями

Косметологи радять не нехтувати косметологічними послугами, якщо хочете завжди залишатися привабливою. Ці плями з'являються у жінок після 50 років. Відповідно, оточуючі відразу можуть зрозуміти ваш реальний вік. Щоб цього не було, можна робити пілінг або лазерну шліфовку.

Відео дня

Брови

Виявляється, що деякі форми брів візуально роблять жінок старшими. Тому їх варто підбирати під тип вашого обличчя. У цьому вам допоможе фахівець-бровіст. І пам'ятайте, що саме брови - це запорука симпатичної зовнішності.

Потріскані губи

Це ще одна ознака, який видає реальний вік жінки. Зазвичай дами старшого віку настільки зайняті роботою, сім'єю та іншими клопотами, що просто забувають наносити бальзам на губки. Не робіть так, якщо хочете мати молодий вигляд.

Манікюр

Чим старша жінка, тим ніжнішим повинен бути її манікюр. Яскраві і темні відтінки лаку візуально будуть тільки старити. Тому френч, нюд або молочна база - це найбільш ідеальні для вас варіанти.

Нагадаємо, який манікюр носять багаті жінки.

Вас також можуть зацікавити новини: