Морроне показала стильні літні образи / instagram.com/camilamorrone

24-річна аргентинська актриса і модель, яка здобула популярність після зйомок у фільмі "Жага смерті" з Брюсом Віллісом, Каміла Морроне завжди виходить у світ в стильних образах. Влітку, здається, вона змінює "луки" кожен день. Її почуття стилю привертає увагу, тому ми пропонуємо вам підглянути у Каміли модні літні образи.

Один з варіантів літнього образу - це джинсова сукня, яка ідеально сидить по фігурі. Каміла доповнила його коричневим поясом і чобітками-козаками. 

Морроне показала стильні літні образи / instagram.com/camilamorrone

У гардеробі актриси є безліч мінімалістичних суконь, які вона найчастіше поєднує з човниками на високих підборах. В цілому більшість її аутфітів виглядають дуже романтично. Також варто звернути увагу на модне забарвлення цього сезону - горох. 

Відео дня
Сукня в горох-тренд сезону / instagram.com/camilamorrone

Бриджі і топ на одне плече - це щось неймовірне. Таке вбрання можна сміливо одягнути як на побачення, так і в офіс. Актриса доповнила цей ультрастильний образ сріблястими човниками. Але якщо ви все ж зважитеся одягнути такі речі на роботу, то варто підібрати взуття більш стриманого кольору.

У такому образі можна з'явитися навіть на роботі / instagram.com/camilamorrone

У Каміли є в чому піти і на прогулянку. Джинси з дірками на колінах, біла базова футболка і солом'яний капелюх. Ось вам три речі, які обов'язково повинні бути у вашому гардеробі.

Біла футболка - це елемент базового гардероба / instagram.com/camilamorrone

Вас також можуть зацікавити новини: