Макіяж 2023 - названо головні тренди / фото ua.depositphotos.com

Весна - чудовий час для змін і перевтілень. Часто модниці починають цю пору року зі змін у зовнішності. Розповідаємо, який макіяж в цьому році в тренді, і як грамотно підкреслити свою красу. 

Акцент на губи

У 2023 році візажисти рекомендують модницям виділяти губи сміливіше, ніж будь-коли. До слова, використовувати при цьому можна як глянсову помаду, так і з матовим ефектом. Популярності набуває також безбарвний блиск для губ, який можна нанести поверх будь-якого кольору і візуально додати об'єм.

Акцент на губи / фото ua.depositphotos.com

Тонкі довгі стрілки

Стрілки - елемент в макіяжі, який завжди викликав суперечки. Одні модниці люблять короткі і широкі, інші - довгі і вузькі, треті - короткі і вузькі. Різноманітність варіантів, як можна підвести очі, дуже велика, але в цьому році візажисти впевнено рекомендують зупинитися на варіанті з тонкими подовженими стрілками.

Відео дня
Макіяж з тонкими стрілками / Фото - instagram.com

Більше рум'ян

У цьому сезоні в тренді рум'яна, проте наносити їх потрібно вкрай обережно - важливо, щоб їх не було занадто багато, а також важливо приділити достатньо уваги тому, щоб м'яко і природно їх розтушувати.

Макіяж з рум'янами / фото ua.depositphotos.com

Світлі брови

Ще один тренд в макіяжі 2023 - це світлі брови. Ніяких чорних ліній! Чим світліші (поєднується з кольором волосся), тим краще. Як і раніше, важливо уникати рівних і грубих ліній.

Приклад ідеальних брів / ua.depositphotos.com

Нагадаємо, названо стильні ідеї весняного манікюру на короткі нігті.

Вас також можуть зацікавити новини: