Макіяж як у Еди Йилдиз / instagram.com/handemiyy

Після виходу турецького серіалу "Постукай в мої двері" у головної героїні Еди Йилдиз з'явилося безліч прихильниць. Дівчата копіюють її до дрібниць, в тому числі і макіяж.

У Еди Йилдиз, як і у багатьох турецьких актрис, завжди чиста шкіра. Тому їй особливо не потрібно приховувати якісь недоліки. Для того щоб повторити її макіяж, досить буде всього кілька засобів.

Макіяж як у Еди Йилдиз / instagram.com/handemiyy

Нанесіть на обличчя тонуючий крем або пудру. Потім на вилиці потрібно нанести бронзер, а на центр обличчя - хайлайтер. Найчастіше актриса Ханде Ерчел використовує золотисті тіні на рухому повіку, а потім робить котячий погляд за допомогою чорних стрілок. Також вона детально фарбує кожну вію тушшю. Завершує вона макіяж нюдовою помадою або олівцем. 

Відео дня

При цьому варто відзначити кілька нюансів. Еда Йилдиз з "Постукай в мої двері" найчастіше робить розтушовування стрілок, щоб око здавався більш відкритим. А туш вона використовує з ефектом подовження вій і фарбує їх з нахилом. Таким чином її погляд ніяк не відрізнити від кошачого.

Макіяж як у Еди Йилдиз / instagram.com/handemiyy

Крім того, Еда воліє наносити на повіки кремові тіні, бо вони більш стійкі і не обсипаються при кожному помаху вій. А ось брови вони красиво укладає за допомогою спеціальних засобів, і лише злегка фарбує їх пудровими тінями.

Вас також можуть зацікавити новини: