Емілі Ратаковскі / фото Getty Images

У Нью-Йорку відбулася щорічна модна подія - бал Інституту костюма Met Gala 2024. Щоразу подія має певну тематику. Цього разу зірки ретельно готувалися і підбирали образи для балу під назвою "Сплячі красуні: Пробудження моди".

УНІАН розповідає, які образи були найстильнішими цього року.

Американська акторка Сторм Рід, яка знялася в серіалах "Ейфорія" та "Одні з нас", з'явилася на урочистості в чорному подовженому худі, що ідеально підкреслило її стрункі ніжки, але водночас мало доволі зухвалий вигляд. Загалом такий образ можна носити і в повсякденному житті.

Відео дня
Сторм Рід / Getty Images

Модель і акторка Джоді Тернер-Сміт прийшла на Met Gala 2024 у костюмі-двійці з мініспідниці на зав'язках і топа. Цей образ мав відвертий вигляд, але Джоді може собі дозволити привертати увагу людей до фігури, адже вона має ідеальні форми.

Джоді Тернер-Сміт / Getty Images

Не менш дивовижним був образ моделі Емілі Ратаковскі. Вона з'явилася на події в прозорій мінісукні з акцентними синіми вставками. Під нею виднілася спідня білизна, але Емілі це зовсім не збентежило, як і всіх присутніх.

Емілі Ратаковскі / фото Getty Images

Британська співачка FKA Twigs обрала більш стриманий образ, але не менш сексуальний. Вона одягла довгу шовкову сукню з високим розрізом на стегні. "Родзинкою" образу став логотип на вбранні. А от на ноги вона взула масивне взуття на платформі зі шнурівкою.

FKA Twigs / Getty Images

Не оминемо увагою і модель Імаан Хаммам, яка з'явилася на Met Gala 2024 у дуже спокусливій сукні з яскраво вираженою зоною декольте. А босоніжки на підборах лише підкреслили її жіночність.

Хамам Імаан / Getty Images

Вас також можуть зацікавити новини: