Модні брови 2023 / ua.depositphotos.com

Брови відіграють вагому роль у створенні образу, бо вони можуть кардинально змінити обличчя. Є кілька форм, які будуть вдалими і модними в 2023 році, і дозволять візуально омолодити обличчя років на 10.

Дугоподібні брови

Це найоптимальніша форма брів, оскільки вона підходить і молоденьким дівчатам, і тим, кому за 40. Вона просто в догляді - досить видаляти зростаючі волоски за допомогою пінцета. Коригування сама форма не вимагає.

Модні брови 2023 / ua.depositphotos.com

Вузькі брови

Жінкам старшого віку варто пам'ятати, що широкі брови надають обличчю похмурості, тому все ж краще зупинитися на вузьких бровах. Злегка підфарбовуйте їх олівцем, щоб зробити їх більш насиченими.

Відео дня
Модні брови 2023 / скріншот Instagram

Брови з подовженим кінцем

Суть цієї форми в тому, що кінець йде далеко за зовнішній кут ока. Саме подовжений кінець може зробити обличчя більш молодим, якщо вам за 40. А ось дівчатам до 20 років варто відмовитися від такої форми брів, адже можна додати собі плюс 10 років.

Модні брови 2023 / ua.depositphotos.com

Природні брови

Якщо ви не хочете морочитися з укладанням брів і їхнім промальовуванням, буде досить зробити ламінування. Дана процедура орієнтована на те, щоб укласти волоски в одному напрямку. Однак видаляти зайві все ж доведеться, щоб брови мали більш акуратний вигляд.

Модні брови 2023 / скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше стиліст показала 5 наймодніших образів на весну 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: