Сумки / колаж з фото

Всі модниці знають, що сумки - це незамінний аксесуар для будь-якого образу. Практичні види сумок можуть доповнити будь-який ваш "лук" - від спортивного до casual або класики.

Сьогодні УНІАН розповідає, які сумки в тренді цієї осені.

Сумка-кошик

Це ідеальний варіант сумки для невимушеної прогулянки містом. Можна вибрати більш масивну сумку, якщо для вас важлива місткість, а можна підібрати маленьку, щоб зручно було носити її через плече.

Відео дня
Сумки / колаж з фото

Сумка на ланцюжку

Ланцюги вже кілька сезонів поспіль не поступаються своїм лідерством. Це один з найбільш затребуваних зараз аксесуарів, за яким ганяються всі модниці. Важливо відзначити, що сумки з ланцюгами більше поєднуються з повсякденними образами - під джинси і кеди або брючні костюми. Якщо ж ви віддаєте перевагу класиці або спорту, то краще вибрати інший варіант.

Сумки / колаж з фото

Сумка-багет

Цей варіант сумки ідеально поєднується зі спортивними образами, особливо якщо вона дута. З такою сумкою можна не тільки на прогулянку вийти, але і сміливо піти в спортзал. Вона дуже містка, тому стане вашим незамінним помічником.

Сумки / колаж з фото

Міні сумки

Придивіться до міні-сумок, якщо зазвичай ви з собою берете тільки ключі, гроші і телефон. Ці стильні і маленькі сумочки не доведеться носити в руці, їх можна надіти через плече або повісити на пояс. 

Сумки / колаж з фото

Сумки незвичайних форм

Якщо ви любите експериментувати або навіть епатувати публіку, то можете вибрати для себе сумку незвичайної форми. Багато відомих брендів в своїх колекціях представляють сумки у вигляді сердець, метеликів, відер і так далі. В цьому випадку покладайтеся тільки на свій смак і фантазію.

Сумки / колаж з фото

Раніше УНІАН розповів, які пальто будуть в моді восени 2022 року.

Вас також можуть зацікавити новини: