Мереживна сукня - антитренд 2024 / Скріншот Instagram

Весна 2024 - період, коли кожній дівчині хочеться мати свіжий, легкий, привабливий і яскравий вигляд. Для того, щоб так все і було, варто стежити за модними трендами.

Раніше УНІАН називав наймодніші сукні на весну 2024, а зараз розгляньмо антитренди, щоб ваш образ не виглядав безглуздо.

Жіночі сукні - 5 фасонів, від яких варто відмовитися

Якщо ви не знаєте, які фасони суконь вийшли з моди, то ми готові полегшити вам роботу і повідомити, що існує щонайменше 5 варіантів, які вже точно не повернуться на модний Олімп, у всякому разі, найближчим часом.

Відео дня

Мереживна сукня

Мереживо - це більш інтимна тканина, яка ідеально підходить для спідньої білизни. А ось сукні жіночі з подібним матеріалом мають вульгарний і безглуздий вигляд. Тому цей фасон поповнив антитренди 2024.

Мереживо більше підходить для білизни / Скріншот Instagram

Сукня-маллет

З одного боку це легка і повітряна сукня, яку можна було б одягнути на прогулянку або на романтичне побачення. Однак сам фасон виглядає вже застарілим. Є більш актуальні моделі, в яких ви будете бездоганною.

Сукня-маллет - застарілий варіант / Скріншот Instagram

Приталена сукня

Від приталених фасонів у новому сезоні також краще відмовитися. Обирайте більш вільні сукні, можливо, прямого крою. Що стосується довжини, то краще віддати перевагу міді.

Приталену сукню краще замінити на більш вільну / Скриншот Instagram

В'язана сукня

В'язані сукні - антитренди 2024. Ще кілька сезонів тому вони були популярними, проте зараз їх краще все ж відкласти. По-перше, в них спекотно, а, по-друге, є більш сучасні моделі.

У в'язаній сукні може бути спекотно / Скриншот Instagram

Вельветова сукня

Цей фасон також матиме вже безглуздий вигляд. Якщо ви хочете сукню з м'якої тканини, то краще віддати перевагу, наприклад, шовку. тоді ваш образ виглядатиме дорого.

Теплої весни краще обирати шовк, а не вельвет / Скриншот Instagram

Тепер ви знаєте, які сукні 2024 року будуть на піку популярності. У них ви будете головною зіркою на вулицях свого міста.

Вас також можуть зацікавити новини: