Секрети краси китаянок / ua.depositphotos.com

Мудрість жінок Стародавнього Китаю полягає в тому, щоб померти молодою і якомога пізніше. Тому не дивно, що китаянки дуже ретельно стежать за своїм зовнішнім виглядом, роблячи все можливе для того, щоб мати свіжий і здоровий вигляд.

Раніше УНІАН назвав секрети краси єгипетських цариць, які ви повинні спробувати, а сьогодні ви дізнаєтеся, як китаянкам вдається залишатися вічно молодими.

Біла шкіра

У Стародавньому Китаї вважали, що біла шкіра - це ознака "дорогою" і розкішної жінки, тому ті, хто хотіли бути в числі високопоставлених людей, намагалися уникати сонця. До того ж у програмі "Світ навиворіт" ведучий Дмитро Комаров розповідав, що мільйонери найчастіше беруть в дружини жінок саме з білою шкірою. Ось такий у них культ.

Відео дня

Чай замість кави

Знову-таки китаянки багато уваги приділяють своїй шкірі, а, як відомо, на її вигляд впливає раціон харчування. Ці жінки не вживають каву і шоколад, віддаючи перевагу білим рідинам і чаю. Також вони часто їдять овочі і фрукти, зелень, бобові, сир, влаштовують собі детокс дні.

Ніякого цукру

Китаянки виключають зі свого раціону цукор, бо він може провокувати ожиріння і висип на шкірі. Так як чиста біла шкіра - це головний козир китайських жінок, вони готові на все, щоб зберегти її в такому вигляді. Цікаво, що місцеві кондитери вже призвичаїлися готувати десерти без цукру.

Секрети краси китаянок / ua.depositphotos.com

Боротьба зі зморшками

Західні жінки борються зі зморшками за допомогою колагенів і ботоксу. Але китаянки запевняють, що є більш дієвий і безкоштовний спосіб - збереження повного спокою. Вони кажуть, що наш внутрішній стан безпосередньо впливає на зовнішній вигляд. Чим більше ви переживаєте, чим більше нервуєте - тим більше погіршується ваш вигляд.

Режим дня

Виявляється, що жінки Стародавнього Китаю дотримувалися правила "Хто рано встає - тому Бог дає". Китаянки дуже рано прокидаються, роблять зарядку, п'ють воду натщесерце, снідають, займаються своїми справами, обідають, потім йдуть на післяобідній сон, а потім продовжують працювати. Вечір вони проводять в спокійній атмосфері. Крім того, вони вкрай рідко дивляться телевізор, щоб не зіпсувати зір.

Нагадаємо, як жінкам одягатися взимку, щоб мати молодший вигляд.

Вас також можуть зацікавити новини: