Як фарбуватися брюнеткам / скріншот

Макіяж - "чарівна паличка", яка в руках вмілої жінки може приховати всі недоліки і підкреслити достоїнства зовнішності. Однак багато хто помилково вважає, що колір помади або тіней варто підбирати під настрій або стиль одягу. Насправді ж візажисти підбирають макіяж під колір волосся.

Розповідаємо, як вдалий макіяж може зробити вас ще привабливішими. На прикладі відомої актриса Камілли Мендес, яка є "гарячою" брюнеткою, можна побачити, що правильно підібрані кольори тіней і помади творять справжню "магію".

Вечірній макіяж для брюнеток

Зірка "Рівердейла" нерідко з'являється на червоних килимових доріжках. Для публічних заходів Мендес обирає тіні коричневих відтінків, робить акцент на густих і темних бровах, а також не забуває про стриманий контуринг.

Відео дня
Вечірній макіяж для брюнеток / скріншоти

Якщо ви - володарка густих брів і темного волосся, не варто намагатися їх освітлювати і перетворювати на "ниточки". Вони створюють правильні лінії і можуть акцентувати увагу на очах. Спробуйте "вологий" макіяж з прозорим блиском. Помади для брюнеток варто підбирати у темних відтінках, від яскравих і червоних кольорів краще відмовитися.

Денний макіяж для брюнеток

Візажисти радять брюнеткам робити акцент на виразних очах і бровах навіть в повсякденному житті. Гарна туш, ніжні відтінки тіней і трохи рум'ян з хайлайтером - секрет ідеального макіяжу дуже простий.

Денний макіяж Камілли Мендес / скріншоти

Брюнетки, незалежно від кольору очей і шкіри, можуть використовувати для повсякденного макіяжу як матові, так і нюдові помади. Важливо не переборщити з олівцем і обрати відтінок, який не буде занадто виділятися.

Якщо хочеться яскравості - ефектний макіяж для брюнеток

Камілла Мендес рідко обирає сміливі відтінки тіней, однак це не означає, що ви не можете експериментувати. Наприклад, можна зробити незвичайні смарагдові стрілки поверх повік. Такий макіяж варто доповнювати темною підводкою для очей, погляд буде яскравим і незвичайним.

Яскравий макіяж для брюнеток / скріншоти

Крім цього, ви можете нанести на повіки темні тіні і підводку на весь край ока. Такий макіяж не радять дівчатам з широким чолом, але якщо ж у вас чубчик або м'які риси обличчя - не бійтеся спробувати щось новеньке.

Нагадаємо, раніше стало відомо, які візерунки на одязі приховають всі недоліки фігури.

Вас також можуть зацікавити новини: