Що носити влітку 2022 / instagram.com/kam.clo.brand

Літо - це період сонця, яскравості і безтурботності. Саме в цю пору року хочеться мати вигляд максимально повітряний і місцями дитячий, адже цей сезон найулюбленіший серед підлітків.

Яскраві футболки

У цьому сезоні ви можете вибирати абсолютно будь-які футболки яскравих відтінків - жовтий, синій, малиновий, зелений, фіолетовий. При цьому з фасонів краще віддати перевагу оверсайзу. Об'ємні футболки в поєднанні з велосипедками і кедами будуть виглядати максимально стильно і практично. 

Що носити влітку 2022 / instagram.com/suspense_here

Чокери і намиста

На піку популярності будуть "веселі" і різноманітні намиста і браслети з бісеру. Якщо є бажання і вміння, то можна зробити таку прикрасу своїми руками.

Відео дня
Що носити влітку 2022 / instagram.com/lelaleagems

Виріз каре

Легкі літні сукні з вирізом каре сколихнули всіх модниць. Особливо, якщо сукня з квітковим принтом. Такі фасони підійдуть для створення жіночного образу.

Що носити влітку 2022 / instagram.com/silvers_top_ua

Клоги

Клоги - це досить цікаве і незвичайне взуття. На перший погляд воно може вам не сподобатися, але з часом ви зрозумієте, що це справжній хіт. Ця модель зараз набирає все більше і більше обертів.

Що носити влітку 2022 / instagram.com/vikenzol

Широкі джинси

Широкі джинси із завищеною посадкою в поєднанні з топами будуть ідеально виглядати на підкачаній фігурі. Так ви зможете не тільки продемонструвати почуття стилю, але і показати рельєфний прес.

Що носити влітку 2022 / instagram.com/troshina.showroom

Вас також можуть зацікавити новини: