Як приховати живіт / instagram.com/womens_trend_clothing

Фахівці неодноразово проводили опитування серед чоловіків і з'ясували, чи подобається їм невеликий жіночий животик. І як ви думаєте, що вони відповіли? Звичайно, так. Але навіть попри таке захоплення сильної половини людства, багато дівчат комплексують через це.

Сьогодні УНІАН розповість вам кілька хитрощів, як приховати милий животик.

Відмовтеся від обтислих речей

Зараз в тренді вільний крій або, як його ще називають, оверсайз. За допомогою такого одягу ви зможете не тільки живіт приховати, але і об'ємні стегна, хоча і в них чоловіки не бачать жодної проблеми.

Відео дня
Як приховати живіт / instagram.com/garderob_madeinua

Чорний одяг

Стилісти в один голос кричать, що чорний одяг візуально робить вас стрункішою. В даному випадку, якщо вам потрібно приховати зайву вагу, варто забути про світлі кольори, особливо про білий. Він буде вас тільки повнити.

Як приховати живіт / instagram.com/lizastepn

Вільні футболки

Щоб приховати живіт, досить одягнути вільну футболку. А ось від майок і топів слід відмовитися. 

Як приховати живіт / instagram.com/san.krg

Речі з вертикальними смужками

Вертикальні смуги візуально зроблять вас вище і стрункіше. При цьому варто звернути увагу на те, що смужки повинні бути вузькими і частими. Якщо ви виберете річ з широкими смужками, тоді від неї буде зворотний ефект.

Як приховати живіт / instagram.com/kais_a.a

Висока посадка брюк

Це найбільш перевірений спосіб. Вибирайте широкі штани з високою посадкою, бажано темних кольорів. І тоді ніхто з оточуючих не помітить ваш животик.

Як приховати живіт / instagram.com/fabric.17

Вас також можуть зацікавити новини: